Komiserier å se på i 2014

Nå som noen serier virkelig begynner å dra på årene, kan det være greit å se seg om etter nye favoritter. How I Met Your Mother og The Big Bang Theory vil jo ikke sendes for alltid.
Jeg skriver dette i alfabetisk rekkefølge, så ikke lukk siden bare fordi du ser 2 broke girls øverst 😉
##2 Broke Girls
2broke girls
Serie om to jenter som prøver å overleve i NY med lite penger. Serien er preget av at hovedpersonen er stor i kjeften og alltid har noe morsomt å komme med. Dette kan bli litt i overkant for noen, men en episode i uken går ann.
##About A Boy
about a boy
Helt nyoppstartet serie. Første episode ble sendt 22. februar. Serien handler om et klassisk “mannebarn”, som har nok av penger til å ikke jobbe. Etter første episode blir han venn med den noget spessielle ungen på 11 som bor i huset sidenav. Serien er basert på novellen Nick Hornby, og hovedpersonen spilles av David Walton (som tilogmed får meg til å bli klam i hakket).
##Back In The Game
back in the game
Feel good serie. Hovedpersonen er en singel mor som har flyttet hjem til faren, med en sønn i 13års alderen. Faren er en standard “hardass”, men er god innerst inne. For det meste går episodene ut på konflikter mellom far/datter og at sønnen er på kanten til en taper.
##Bob’s Burgers
bobs burgers
Den beste tegneserien som finnes! Vi følger familiefaren Bob, som driver en burgershappe. Familien er bygd opp av de to døttrene Louise og Tina, sønnen Gene, og konen Linda. For det meste går episodene ut på daglidagse problemer for familien, ofte økonomiske.
##Brooklyn Nine-Nine
brooklyn nine-nine
En fantastisk sitcom om en politistasjon. Vi følger hovedpersonen som har noen uortodokse måter og jobbe på. Skal du bare se en ny serie, anbefaler jeg denne.
##Dads
dads
Vi følger 2 menn som driver et spillselskap. Livet er tilsynelatende perfekt før vi får innblikk i de fantastisk grusomme fedrene. Episodene går for det meste ut på at hovedpersonene blir skvist mellom barken og treet.
##Mixology
mixology
Helt ny serie. Første episode ble sendt 26. februar. Hele serien handler om eǹ kveld. Vi møter i overkant av ti personer, etter to episoder ser det ut som historeiene skal flettes sammen til en heidundranes kveld.
##Silicon Valley
silicon valley
Denne serien har ikke startet opp enda, men den ser veldig bra ut. Vi følger hovedpersonen Richard som er en introvert mann i slutten av 20årene. Richard jobber som programmerer sammen med bestevennen sin.
##Workaholics
workaholics
Titelen gjennspeiler kanskje ikke hva gutta driver med. Hovedpersonene er 3 menn som jobber med telesalg. Når de ikke er på jobb, drikker de ikke så smarte samboerne øl, røyker hasj og spiser kjøtt. I hovedsak går serien ut på de helsprøye tingene guttene finner på.


Posted

in

by

Tags: