Kjøttdeig + hvitløk + chili = knullimunn

Jeg hevder at denne bloggen er et sted jeg skal poste tilfeldige ting jeg har “på hjernen”. Om jeg hadde postet et innlegg hver gang jeg kom på noe digg å spise hadde fyksen.me vært på størrelse med matprat.no. Her kommer iallefall oppskrift på en burger jeg var særdeles heldig med her om dagen.

  • 400 gram kjøttdeig (helst karbonadedeig)
  • 2 chilli med frø.
  • 3 fedd hvitløk.
  • 1/2 rødløk.
    Ha kjøttdeigen over i en bolle. Finhakk chilli, hvitløk og rødløk. Her kan du med fordel dra nytte av den morsomme vitsen.

Hakke løk, hakke hvitløk, hakke engang chilli!
Bland alt sammen (ikke formye, da blir det mer kjøttboller, og ikke så mye burgerfeel). Stek på høy varme til den har fått brunfarge, og det pipler kjøttsaft fra oversiden. Snu, og stek til brun.
Serveres med standard burger garnityr.


Posted

in

by

Tags: