Test av Polar H7

Tidligere har jeg bare brukt telefonen med GPS som måler når hvor langt og fort jeg løper. Men etter jeg begynte og trene litt mer seriøst mot Birkebeinerrennet har behovet for å vite hvor jeg ligger pulsmessig meldt seg.
Av pulsbelter har jeg for noen år sidenprøvd pulsbeltet til Sportstracker, og billige pulsklokker. Uten at jeg ble veldig fornøyd med noen av de løsningene.
På vinterstid trener jeg intervaller inne på tredemølla, og tar langkjøringene ute på ski.
##Om Polar H7

 • Pris: 500,-
 • Teknologi: Bluethoot smart og Gymlink.
 • Kompatibel:
  • Med alle enheter som kjører bluetooth smart.
  • Polarklokker.
  • Telefoner enn iPhone 4s og Nexus 4. (Sjekk om tlfen din har bluetooth smart).
  • Alle tredemøller med Gymlink eller bluetooth smart.
   • Alle tredemøller jeg har prøvd fungerer med det.
  • Batteri: Klokkebatteri CR2025
  • Batteritid: 200 timer.
   Noe av det jeg ble overrasket over med H7 er at det går ann og være koblet til flere enheter samtidig. Jeg kan med andre ord logge treningen min med en applikasjon på telefonen, samtidig som jeg ser pulsen på tredemølla.


Posted

in

by

Tags: