Hvordan synkronisere treningsdata

Internet of things begynner virkelig å ta av, og mange av oss treningsglade har begynt å loggføre treningen vår digitalt. Dette er vel og bra, men det er vanskelig å få data ut og inn i slike apper. Dette har tapiriik sett seg lei på.
#Slik fungerer det
Man går ganske enkelt inn på tapiriik.com, trykker på de tjenestene du vil synkronisere. Etter du har gitt tapiriik tilgang til applikasjonene du vil synkronisere trykker man på synkroniser knappen, og alt vil gå sin gang.
Tapiriik støtter disse tjenestene:

 • Runkeeper
 • Endomondo
 • Strava
 • Garmin
 • Sportstracker
 • Dropbox
 • Training Peaks
 • Ride with GPS
 • Motivato
 • Velo Hero
 • Trainer Road
 • Epson Runsense
  På denne måten er det mulig å ikke bli lokket inne i en treningsapp.

Posted

in

by

Tags: