Goodbye TDC/Telia

I utgangspunktet hadde jeg tenkt til å være her i ett års tid, lære litt nettverk og hoppe videre. Nå har det plutselig gått 2,5 år. Tiden har gått fort, og det er det noen gode grunner til. De gode grunnene er morsomme arbeidsoppgaver, men mest av alt dere, kollegaene mine.
Som dere veit, blir jeg ofte oppgitt og lei av dere. Jeg er dritlei av at Sondre aldri er pålogget telefon, og ikke gjør oppgavene som faktisk står i arbeidskontrakten, at Wendy praktisk talt er døvhørt, at Stine klager på at jeg ikke har oppdatert sakene mine, at Filip sitter førti minutter og hjelper en kunde med noe vi ikke supporterer, at Ask sier «i-forhold-til» på telefonen hundre ganger om dagen, selv om det ikke er I FORHOLD TIL NOE. At Bendik alltid hører på en spotify liste som heter Juling, DET ER IKKE JUL HELE ÅRET, og at Arve ikke snakker om noe annet enn fotball. Jeg er glad for å slippe å se tastaturet til Tim, løsningene til Rivernæs og få melding om feil konfig fra Ken. Det blir godt om Giang snart kan komme seg ut av landet, og om Torodd kan slutte å bry seg med absolutt alt i hele bedriften. Det blir også godt å ikke bli skypet av leveransegjengen, og ringt Av Rudi på KS. Det skal bli godt å ikke spørre transmisjon om ting jeg egentlig burde vite, og det skal bli digg å ikke måtte følge opp sakene til voice. Fysøren jeg gleder meg til å ikke måtte se på maten til Tord i lunsjen, og høre om yogaen til Nina.
Men, jeg har hatt en fantastisk tid i TDC/Telia. Jeg har lært veldig mye, og jeg har blitt veldig-veldig glad i dere. Førti timer i uka er en stor del av livet, og jeg kommer til å savne dere. I forhold til fremover: Skulle hvilken som helst av dere trenge noe som helst, eller bare vil møtes for en øl, ikke nøl med å ta kontakt.

Det blir digg å slippe den knusktørre humoren din.

Det blir digg å slippe den knusktørre humoren din.

Sei Mexicana - Savnet er STORT.

Sei Mexicana – Savnet er STORT.

Nerd.

Nerd.

Takk for at du alltid passer på oss Stine.

Takk for at du alltid passer på oss Stine.

Si ifra om du finner en restaurant med Sei Mexiaca, så tar vi en date Morten.

Si ifra om du finner en restaurant med Sei Mexiaca, så tar vi en date Morten.

Savvner å jobbe med deg Giang.

Savvner å jobbe med deg Giang.

Du har aldri vært mer sexy enn akkurat her Wendy. Alle burde ha raske briller.

Du har aldri vært mer sexy enn akkurat her Wendy. Alle burde ha raske briller.


Posted

in

by

Tags: